MASTER CENTAR | Wisenet Lite serija kamera
20252
post-template-default,single,single-post,postid-20252,single-format-standard,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Wisenet Lite serija kamera

Wisenet je predstavio novu Lite seriju Full HD mrežnih kamera s integriranim naprednim funkcijama i time omogućio atraktivno i povoljno rješenje za male i srednje sustave kao i za projekte istovremeno pružajući petogodišnje jamstvo i pouzdanost svjetski poznate robne marke. Wisenet Lite serija nudi kamere s fiksnim i varijabilnim objektivima, a ovisno o tipu kućišta u ponudi su: bullet, dome i anti-vandal IK10 dome kamere. Kamere imaju moderan dizajn i mogu se koristiti u unutarnjem i vanjskom prostoru. Kamere posjeduju Micro SD utor za umetanje Micro SD kartice maksimalnog kapaciteta 32GB za internu pohranu snimljenog materijala.

WDR (120dB) funkcija integrirana u Wisenet Lite seriju kamera generira prirodnu sliku čak i u najzahtjevnim uvjetima, npr. pri jakom pozadinskom svjetlu. Wisenet Lite serija kamera posjeduje WiseStreamII naprednu video-kompresiju koja se temelji na analitici pokreta, te zadržava kvalitetu video snimke istovremeno smanjujući količinu pohranjenih podataka. WiseStreamII smanjuje šum i minimalizira smanjenje kvalitete snimke. Hallway view funkcija integrirana u Lite seriju kamera omogućuje rotaciju kadra za 90° i 270°. U prostorima kao što su hodnici, tuneli ili predvorja, uobičajeni horizontalni format slike 16:9 fokusira se na nepotrebna rubna područja – u takvim situacijama moguće je kreirati format slike 9:16 koristeći Hallway view funkciju, a rezultat je vertikalno orijentiran kadar koji pruža maksimalnu iskoristivost kamere pri nadzoru uskih lokacija.