MASTER CENTAR | People counting i Heatmap tehnologija
20169
post-template-default,single,single-post,postid-20169,single-format-standard,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

People counting i Heatmap tehnologija

Wisenet kamere prikupljaju i prenose različite vrste informacija kao što je neovlašteno postupanje u nadziranom prostoru, defokusiranje kamere, detekcija kretanja i audio detekcija. U zadnje vrijeme, inteligentna video analitika kao što je People counting i Heatmap dostupna je na edge uređajima (kamerama), omogućujući sofisticiranije analize podataka od tradicionalnih sigurnosnih aplikacija. People counting funkcija bilježi broj ulazaka osoba u određeni prostor i izlazaka iz tog prostora i osigurava statističke informacije u određenom vremenskom razdoblju ovisno o parametrima koje je definirao korisnik.

Heatmap funkcija prati gustoću i kretanje ljudi u određenom području pod nadzorom.

Obje funkcije podržavaju mogućnost automatskog slanja izvještaja na dnevnoj ili tjednoj bazi ovisno o preferencijama korisnika, znatno olakšavajući korisniku upravljanje sustavom i poslovanjem. Hanwha Techwin napredne inteligentne funkcije kao što su People counting i Heatmap predstavljaju dodatnu vrijednost korisnicima koji od sustava video nadzora i inteligentne video analitike žele više od tradicionalnog video nadzora. Napredna inteligentna analitika time korisniku osigurava učinkovitije organiziranje i smanjenje troškova poslovanja. Instalacija i podešavanje funkcije People counting i Heatmap funkcije vrlo je jednostavno.