MASTER CENTAR | HD78F detektor pokreta sa ugrađenom kamerom
20340
post-template-default,single,single-post,postid-20340,single-format-standard,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

HD78F detektor pokreta sa ugrađenom kamerom

HD78F omogućuje video/audio detekciju za Paradox sigurnosne sustave, dnevnu i noćnu vidljivost na 720P rezoluciji i Hi-Fi glasovno snimanje, sa 40 minutnim kapacitetom internog snimanja događaja i 20 minuta za alarmne događaje. HD78F snima alarmne događaje i šalje slike korisnicima. Programiranje i upravljanje je jednostavno i brzo pomoću Insite GOLD mobilne smartphone aplikacije sa mogućnošću pohrane video zapisa na Google Driveu. Paradox DNS sustav omogućuje pristup lokaciji 24/7. Privatnošću upravlja Master korisnik sa opcijom Block Access. Video događaji i push notifikacije dostavljeni su na smartphone korisnika, a kameri se može pristupiti i direktno, preko aplikacije.

Spajanje detektora: HD78F se može spojiti preko bežične mreže ili RJ45 kabela.

Besplatna pohrana video zapisa: Video datoteke se mogu pohranjivati na Google Driveu potpuno besplatno. Potrebno je samo kreirati besplatan Google račun i kroz mobilnu aplikaciju Insite GOLD povezati račun sa HD78F detektorom.

Insite GOLD aplikacija dostupna je za Android i iOS uređaje. Pomoću aplikacije je moguće upravljati alarmnim sustavom. Moguće je paljenje/gašenje alarmnog sustava, upravljanje PGM-ovima i pregled događaja sustava pomoću IP150 modula. Prednosti Insite GOLD aplikacije i SWAN servera su jednostavna instalacija kod koje nije potrebno podešavati opremu korisnika. Sve se radi kroz nekoliko jednostavnih koraka u mobilnoj aplikaciji. HD78F je kompatibilan sa EVO i EVO HD i SP 5500/6000/7000 alarmnim centralama.

Paradox My Home i Insite GOLD aplikacija

PMH je server koji predstavlja vezu između IP uređaja Paradox sustava, IP kamera i mobilnih uređaja koristeći Insite GOLD aplikaciju. Korištenje PMH servera omogućuje vezu između uređaja bez podešavanja lokalnih IP adresa ili programiranja Paradox uređaja. Otvaranje računa i kreiranje lokacije je vrlo jednostavno i traje svega nekoliko minuta. PMH također omogućuje pouzdan sustav push notifikacija kao i notifikacije kod izgubljene veze.